tag:blogger.com,1999:blog-9860946.post4717125492636357367..comments2023-07-27T15:11:11.102+02:00Comments on Krubb: Veckans fiskgrytaFamiljenFrilufthttp://www.blogger.com/profile/13247745569672020898noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-9860946.post-84219211871569973172008-04-18T23:54:00.000+02:002008-04-18T23:54:00.000+02:00Jessika: Jag hade en gång en kökselev som skulle s...Jessika: Jag hade en gång en kökselev som skulle steka något "tills det fick färg". När jag efter tjugo minuter undrade varför hon gjort grillbriketter av maten svarade hon "men svart är också en färg"...FamiljenFrilufthttps://www.blogger.com/profile/13247745569672020898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9860946.post-68092805986619165932008-04-17T22:37:00.000+02:002008-04-17T22:37:00.000+02:00Jag brukar alltid säga, när jag bakar, att man kör...Jag brukar alltid säga, när jag bakar, att man kör tills det känns och ser färdigt ut. Och hur lång tid är det? <BR/>Tja, tills det ser färdigt ut... <BR/>Enkelt va? <BR/>Fast å andra sidan var det så jag lärde mig. Kokbokstider som ett riktmärke sådär.Jessicahttps://www.blogger.com/profile/15132049392554019770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9860946.post-91683636785276787692008-04-17T21:59:00.000+02:002008-04-17T21:59:00.000+02:00Jessika: Ja, Creme fraiche är SÅ himla lätt att la...Jessika: Ja, Creme fraiche är SÅ himla lätt att laga mat med...<BR/><BR/>Anna: Ja. Det är lätt att glömma att folk kanske inet alltid har samma brinnande intresse för matlagning...FamiljenFrilufthttps://www.blogger.com/profile/13247745569672020898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9860946.post-86034474201708478022008-04-17T21:45:00.000+02:002008-04-17T21:45:00.000+02:00Joråsatt, jag känner igen mig. Mannen brukar påpek...Joråsatt, jag känner igen mig. Mannen brukar påpeka att jag alltid säger "äsch, det är ju jättelätt" vad det än är. "kanske lite många moment, men svårt är det inte". Och så ser man hur folk framför en förvandlas till fågelholkar när man ska förklara.Annahttps://www.blogger.com/profile/18019050095391899822noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9860946.post-10411785207435330862008-04-17T21:25:00.000+02:002008-04-17T21:25:00.000+02:00Om mamman vill ha ett tips igen så kan du tipsa om...Om mamman vill ha ett tips igen så kan du tipsa om trolleri med creme fraiche ;). <BR/>Ta creme fraiche, häll ner tja en eller sådär tesked hummerfond. Klipp ner dill. Lägg ner fisk. Koka tills fisken är färdig. Salta peppra och allt sånt. Kokt potatis och sallad.Jessicahttps://www.blogger.com/profile/15132049392554019770noreply@blogger.com