tag:blogger.com,1999:blog-9860946.post3422143731606972892..comments2023-07-27T15:11:11.102+02:00Comments on Krubb: Aftonbladet och den magiska femte smaken.FamiljenFrilufthttp://www.blogger.com/profile/13247745569672020898noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-9860946.post-46407568544466660322010-02-12T14:02:33.776+01:002010-02-12T14:02:33.776+01:00Jag bara skrattar!!!!!!!Jag bara skrattar!!!!!!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16271070144024204112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9860946.post-25618209957096897532010-02-12T13:33:58.974+01:002010-02-12T13:33:58.974+01:00Jag håller med, en del knas i texten där!Jag håller med, en del knas i texten där!Mikkanhttps://www.blogger.com/profile/07529037383318522355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9860946.post-25664290568981582932010-02-11T09:14:35.235+01:002010-02-11T09:14:35.235+01:00mrarboc: Jo, aromat är säkert en tämligen användba...mrarboc: Jo, aromat är säkert en tämligen användbar krydda. Själv använder jag inte den, eftersom det kommer en hel del larmrapporter om glutamat som tillsats i diverse livsmedel och att vissa barn inte ska få det i sig.FamiljenFrilufthttps://www.blogger.com/profile/13247745569672020898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9860946.post-22556168891083408422010-02-10T18:42:43.696+01:002010-02-10T18:42:43.696+01:00Jag använder fortfarande Aromat... Gott i potatism...Jag använder fortfarande Aromat... Gott i potatismos, men främst på en skiva knäckebröd om man vill ha ett snabbt och salt mellanmål någon gång.Anonymousnoreply@blogger.com