tag:blogger.com,1999:blog-9860946.post111072331996924934..comments2023-07-27T15:11:11.102+02:00Comments on Krubb: Den första i mars.FamiljenFrilufthttp://www.blogger.com/profile/13247745569672020898noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-9860946.post-1110909044589756302005-03-15T18:50:00.000+01:002005-03-15T18:50:00.000+01:00Åh äntligen uppdatering! jag var lite orolig att d...Åh äntligen uppdatering! jag var lite orolig att du höll på att lägga ner sidan! Å nästa gång får du knäppa kort på buffén :)Elinhttps://www.blogger.com/profile/12867605761996134529noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9860946.post-1110889385145838332005-03-15T13:23:00.000+01:002005-03-15T13:23:00.000+01:00Anne: Njae, kanske inte ursvenskt, utom rensteken ...Anne: Njae, kanske inte ursvenskt, utom rensteken med pepparrotscreme i tunnbröd, kanske, men som sagt... rätt gott. Jag får tänka om lite till nästa gång, vad det gäller menyn, tror jag. Det kändes väldigt "medelhavs-wannabe" nu...<BR/><BR/>Kaxi01: Mmm. Även kockars barn äter fiskpinnar, typ... :-)<BR/><BR/>Dagmar: Wmördegsskruvarna är löjligt enkla: <BR/><BR/>Ta din favissmördeg (hemmagjord eller köpt spelar ingen roll, men jag gör ibland min egen) och kavla ut den så tunt du kan. Pensla lite tunt med en god olivolja. Hacka soltorkade tomater (jag beukar använda sådana i påse, som skall förvällas i lite vatten) och lägg på hälften av smördegen. Smula ädelost över. Vik den andra halvan av smördegen. Skäe i remsor och skruva dessa lite snyggt. Pensla med äggula. Sedan i ugnen i kanske 20 minuter på 150 grader, tills smördegen fått vacker färg. <BR/><BR/>Pajen var med äggstanning, rätt mycket fräst, gul lök (Glöm inte salt i pannan och så kan du mala lite scartpeppar över om du vill), gul och röd paprika och så tar du din favoritcurryblandning efter tycke och smak. <BR/><BR/>Lycka till...FamiljenFrilufthttps://www.blogger.com/profile/13247745569672020898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9860946.post-1110879348446667872005-03-15T10:35:00.000+01:002005-03-15T10:35:00.000+01:00Hej,Läser din blogg men har inte kommenterat tidig...Hej,<BR/><BR/>Läser din blogg men har inte kommenterat tidigare:-) Buffén verkade väldigt god. Jag gör pajer ofta, dock gör jag nästan bara tacopaj och feta/spenatpaj....Eftersom jag själv skall ha buffé på lördag så blev jag lite intresserad av pajen med paprika, curry och lök. Är det bara en vanlig paj med äggstanning och de nämnda ingredienserna?<BR/><BR/>Skulle man även kunna få be om receptet på smördegsskruvar med soltorkade tomater och ädelost? Det låter otroligt gott :-)<BR/><BR/>Ha det bra!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9860946.post-1110783214608996432005-03-14T07:53:00.000+01:002005-03-14T07:53:00.000+01:00*ler* För det där var ju verkligen ursvenska råvar...*ler* För det där var ju verkligen ursvenska råvaror. :) Men det låter väldigt gott.Annehttps://www.blogger.com/profile/18224478760304481724noreply@blogger.com